Selasa, 18 September 2012

just another book

* السلام عليکم *

 こんにちは q(^_~)p

balik mesia haritu sempat juga la beli buku ini..

sokonglah novel tempatan - EH? hahaha


dan siap baca dalam sehari setengah aje..


my verdict? err ada waktu aku rasa nak pelempang aje si hawa ni.. eh? haha.. sorry to say la.. bila baca tu rasa macam menyampah macam nak je cakap.. sikit2 cukup la woi marah2 tu..

but, i think i like the drama even better.. elaboration so far boleh diterima akal..

jangan risau, saya bukan peminat-susah-mati eron ajiz.. tidak2.. tidak seperti ada hamba Allah *cough* yang sorang tu.. hahahahahaha.. ampun.. kira ok la lakonan dia dalam drama tu.. tapi, i'm seriously in love with nadya nisaa tu.. cantik dan pandai dia berlakon.. puas hati.. episod dia nangis2 minta maaf dgn mak dia tu, bagus2.. i like..

so far so good.. mari lihat apa jadi berikutnya..

owh lupa, x gemor dgn anzalna tu.. mekap sekati n hmmmmmmmmmmm...


lagu dia? aaaaaaa suka sangat2..

3 ulasan:

*Mrsfarahzaki * berkata...

kite pun tak suka eren ajiz tu sgt...suka ag adi putra (=.. cite ni pun ttak ikut tapi lagu dia..ohsem!

mast@work berkata...

mrsfarahzaki,

ya lagu dia mmg best

yanhamid berkata...

eron tu penyuntik je citer A&H, tp citer ni byk kisar ke ain..wanchu suka NN jadi ain - berkesan!