Jumaat, 7 September 2012

Aiman's 5th Birthday

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


Harini (7 september 2012) jam 11.11am, genap Aiman usia 5 tahun.. dah besar anak bujang mama.. rasa macam cepat sangat.. lagi 2 tahun nak sekolah dah.. huwaaa..

masa balik malaysia haritu, kami buat makan2 sikit dengan family member, lgpun, last birthday party untuk Aiman masa umur dia setahun.. lama dah tu..

yang lawak malam tu, Aiman tak bagi kami nyanyi lagu Happy Birthday dalam english.. kena nyanyi dalam jepun.. pengsan la tok2, mak2 sedara semua weh! mama pun malam tu la first time dengar. versi kindy kut.. kahkahkah.. sabar je la.. siap merajuk ok tak mau tiup lilin n potong kek.. aduhai Aiman.. keletah kamu.. banyak Aiman dapat hadiah n duit raya.. Aidan pun dapat tumpang sekali.. terima kasih untuk semua family mama.. ada yang mai dari jauh.. dari johor ada, negeri sembilan ada, ipoh ada, KL lagi la ramai kan.. berbesar hati kami sekeluarga..

untuk Aiman, mama sayang Aiman sangat2.. walaupun ada hari yang mama marah, tu bukan la tanda mama benci.. mama nak Aiman jadi anak yang baik, soleh, dengar kata mama n papa, tak lupa Allah, dan jadi abang yang baik.. moga Aiman sentiasa sihat, panjang umur dan sentiasa dirahmati dan dimurahkan rezeki oleh Allah..

ok,

jom tengok gambar..

gambar banyak so, kita klik bawah sini




DSC_2775
deco -- tq acu bear

DSC_2776
red velvet in jar.. sedap seh.. sila la order

DSC_2785
haha, masa ni dah bawa masuk dapur blkg.. masa hidang elok2 tak amik gambar.. bihun sup tulang, sate ayam, agar2, kek.. pergghh kenyaanngg

DSC_2789
ni pun dr cupcakes confetti.. sedap

DSC_2795
pak long n paksu yang rajin melayan kerenah aiman n aidan

DSC_2800
uncle chu and aidan



DSC_2808
masa ni excited ok..  - birthday cake baskin robbins..

DSC_2809
happy lagi.. sebab semua orang kerumun nak celeb birthday

DSC_2818
standby nak nyanyi lagu

DSC_2821
hah! masa ni start dah la... tak mau happy birthday.. nak tanjoubi hahahaha

DSC_2823
haha, adik excited, takpe, biar adik yang tiup hahaha

DSC_2826
tak cukup korum.. anyway, happy birthday aiman kun..

DSC_2835
abang lari merajuk, adik potong kek.. hahahha.. settle!

DSC_2844
jom makan kek! yeay

DSC_2858
from left, my sis, mom, cikda, me and cik.. sayang semua2 ni :) wancu tak dtg sobsobsob

we really had fun that day.. wish papa was there too.. takdak rezeki papa.. hopefully lagi 2 tahun boleh celebrate sama2 lagi.. insyaAllah

nota kaki : kena kumpul duit beli body D7k!!!!! syok!! 

9 ulasan:

dzuchan berkata...

happy birthday Aiman..
saya and aiman lahir dalam bulan yang sama :-P
wish Aiman menjadi orang yang berjaya dimasa hadapan.

P/s: masa jumpe dia dulu kat geoteknik dinner, Aiman kecik lagi kot (1 year ++), sekarang dah 5 tahun dah ~time flies~

Siti Fatimah berkata...

Happy Belated Birthday Aiman :)
Semoga Aiman Be a Good Boy...

Rai berkata...

happy belated birthday aiman..best la balik malaysia dapat banyak duit raya..kat nihon bukan ada..hehehe..

mama maman aka yana berkata...

happy berdsy aiman..:)

Arsyad Anaqi berkata...

aiman serous muke mcm Kak Yong :)

Azhariah Zuber berkata...

cepatnya aiman besar

mast@work berkata...

tq semua untuk wishes.. aiman happy balik mesia.. dok asyik sebut je nak balik mesia lagi.. hopefully cepat la kami boleh selesaikan study n pulang ;)

yanhamid berkata...

huhu..tak aci2..nak bergambar jugak..

Anyway..happy birthday to my grandson aidan kun semoga menjadi anak yang soleh dunia & akhirat, bijak, hormat kedua parents.

I'm proud of u kakyong, being a mother, wife & PHD student is not easy esp in Kyoto. Be tough!

mast@work berkata...

tq wancu..

insyaAllah kami buat yang terbaik :)