Khamis, 20 September 2012

after 2 weeks

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

Just a quick update -- esok ada submission, tapi curi2 kejap update blog.. korang rindu aku kaaannnnn hakhak..

Turning 30 means I need to take care of myself better.. so here it is, the result of 2 weeks of using Vit C serum n drinking Ephyra.. mama rasa macam better skin tone, nampak fresh.. jerawat kecik2 tu masih ada, cuma tak obvious.. make up routine pun sekadar olay cream, compact powder, blusher sikit n lipstick.. amacam? ok tak?

xde filter, tp muka peluh sikit la sebab dah tawaf merata :P - Isnin lepas

ok, ni harini.. tapi ada filter la.. 

toksah tanya aku nak beli kat mana.. hangpa kat mesia, banyak sumber.. aku beli siap2 sebelum balik haritu.. habis ni, kena minta/paksa/pujuk kesayangan2 aku poskan supply lagi haha

4 ulasan:

aNiS tHe BumbleBee berkata...

Fewiitttt!!

anis tunggu lepas bersalin nk try consume ephyra.Berkobar2 ja bila baca testi.kihkih!

Rai Ourkizuna berkata...

first time tengok muka kat blog..hehe..

mast@work berkata...

feewwiiitt.. anis, ya, tunggu selesai lps ni boleh la makan :)

mast@work berkata...

rai, ade je muka ni bersepah kat blog hahaha.. :)