Rabu, 4 April 2012

mari kita

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


lupakan kejap entry2 stress (makin depressing entry2 blog ni haha).. jumaat ni insyaAllah my good friends nak datang sini.. rombongan cik kiah u olls.. haahahha.. plan dari last year tu nak mai.. mama happy sebab dapat jumpa depa ni siap tak sabar nak dapat stok dr mesia hahaahhaa

antara tempat yang nak p dgn kawan2 adalah USJ.. nak jadi lagi tak sabar sebab ada attraction baru.. mula2 plan x yah bawak bdk2 sebab tak banyak ride boleh enjoy.. sekali nampak ni terus mama n papa kata kita cuti nurseri la bawa budak2 sekali hahahahahaha

so korang, cepat mai, aku tak sabar! hahaha


website universal studios japan

weekend ni sampai selasa depan adalah minggu jalan2 dengan kawan2.. tak sabar!!! menunggu nak holiday since januari weh

4 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

wah slmt berjalan2 kat USJ..stamina kena tinggi, badan kena cergas dan yang paling penting stok makanan & minuman untuk anak2 kena mencukupi..baru mak, bapak dan anak2 semuanya hepi ;)

kalau nak ambil feel, jenguklah entry lama yatie yg dulu pasal USJ --> http://yatiechomeyl.blogspot.jp/2011/05/universal-studio-japan-usj-osaka.html

have fun!

ierah_myra berkata...

wah mcm best je ni kak mas... kak mas nak anak angkat x? hehe

mast@work berkata...

yatie,

tq.. hehe.. nnt kak mas jengah. last year p dah sekali, this year pi lagi.. dah macam jd agenda tahunan pulak hahaha

mast@work berkata...

iera,

amboi2.. dan dan ek.. hahaha