Selasa, 5 Februari 2013

guilty if charged.. hewhewhew

* السلام عليکم *


こんにちは q(^_~)p


Ok, I miss my blog.. sorry korang.. ada janji2 manisku yang belum disempurnakan.. ye la, janji nak up citer macam2, tapi tak terbuat.. kesian blog ni bersawang2.. sampai dah masuk tahun baru weh!

reason (eh perlu ke ek?) ngape dah lama tak update.. sebab terlampau banyak masa dihabiskan untuk tengok 'running man', baca novel... hahaahahhaha.. instead of updating this blog..

ala, kasi can la..

haaaa toksah nak goss sangat.. mama masih study full time.. gile ape kerajaan bagi duit suruh belajar, mesti la belajar kan? kahkahkah.. poyo!

*ketuk2 mic*

sebelum kita sambung balik merepek untuk blog ni, saya nak tujukan lagu untuk semua.. dengan ucapan.. i am BACK FOR GOOD!!! (bajet hot sangat la blog ni hahahaha)






haha, lagu macam tak kena ek? eh feduliks! haha

XOXO

p/s -- untuk darling2 yang komen entry video sebelum ni, ampun.. tak tau macammana nak betulkan.. mama dengar ok je suara keluar.. 

9 ulasan:

ADEEYA berkata...

Haha welcome back ;)

CikW4nKemb4ng berkata...

oiii aku pon rindu nak blogging!!

mama maman aka yana berkata...

lama menyepi... kiki... teruskan update blog tau... :-)

mast@work berkata...

adeeya, hehe tq

mast@work berkata...

sufee,

sila2.. aku akan singgah punya :)

mast@work berkata...

yana,

hehe.. insyaAllah.. akan teruskan

eby.safiah salehuddin berkata...

Welcome back...
Huk aloh lama sungguh tak baca repekan ko mast. By da way happy belated anniversary. Kat entry t'sbt xdpt komen naper ntah.

eby.safiah salehuddin berkata...

Welcome back...
Huk aloh lama sungguh tak baca repekan ko mast. By da way happy belated anniversary. Kat entry t'sbt xdpt komen naper ntah.

mast@work berkata...

eby,

haha, ada juga org acknowledge kemerepekan aku tu..

anyway, thank you :)