Khamis, 8 September 2011

intimate yet warm birthday party

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

DSC_0105
mak dia ketap gigi dah geram.. hahahaha


Semalam selamat dah makan kek untuk birthday Aiman.. kami nyanyi lagu birthday siap ada nenek dgn mak lang lagi nyanyi dari mesia (thru skype) haha.. tok ayah n wancu nyanyi lepas buka hadiah..

we had fun! alhamdulillah..

mama buatkan chocolate cupcake with cream cheese frosting.. goreng fries dan mac n cheese.. makanan untuk party.. tapi party nya 4 beranak aje.. hehe.. jadi la aiman.. nanti balik mesia kita buat birthday party lain ek.. tapi bukan tahun ni le ye.. hahaha

DSC_0030
simple cake

DSC_0066
adik kena sugar rush.. hahahhaa

DSC_0053
nom nom nom

DSC_0091
bukak birthday present

DSC_0112
henshin!

aiman happy sangat dapat belt kamen rider OOO tu.. jenuh mencari ok.. kat kyoto takde.. kat osaka tu main tawakal aje cari.. banyak stok habis kena tunggu november.. ada juga rezeki aiman.. tinggal satu aje kat kedai.. collector's item memang payah nak jumpa..

nak tengok camne function belt tu?

sini


ada org bubuh harga benda alah ni kat ebay.. huhu.. kami beli murah la kat sini (sebab 2nd hand item) -- brand new? mampuiiihhh.. aiman, jaga baik2 belt ni ok (pesanan dari pihak penaja.. hahahhaa)

8 ulasan:

Nisa berkata...

hepi bday aiman sayanggggg! muahhhsss! semoga jadi anak soleh :)

mast@work berkata...

nisa,

tq aunty.. muaaahhhsss

yatie chomeyl berkata...

dasyatnya present aiman

lia berkata...

perghhhh hadiah Aiman, boleh wat budak lain nanges tuuu....

idaman Amsyar la menda2 gitu...

* kak, ada dapat email saya dak pasal kopi tu?

Nurzairul Isma berkata...

happy birthday aiman... aidan pun excited yer... :)

Oyis berkata...

happy bday iman. mahal eh harga toys di jepun?

Oyis berkata...

btw, br tgk video kamen rider belt ni sbb curious. fuhhh terpegun lah

mast@work berkata...

yatie,

haha, jenuh melayan sekali dia main..

lia,

budak lain semua ada ipad ps3 -- aiman takdak.. huhu.. jd x jeles le kan

isma,

aidan tunggu bulan 12 nnt.. hehe

oyis,

tengok juga.. collector's item a little expensive.. tp selalunya puas hati..

video tu demonstrate camne nak guna.. hehe