Rabu, 7 September 2011

big 4!

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


Harini Aiman 4 tahun!!! Alhamdulillah.. aiman dah besar.. rasa kejap sangat 4 tahun tu berlalu.. masih rasa lagi saat2 tengok mata dia tenung mama masa lepas bersalin.. T_T

kami dah plan surprise untuk big boy aiman.. nanti tunggu esok mama upload.. teringin nak tengok air muka dia camne.. hehe..

to Aiman,

Aiman birthday
Big Boy!

Mama, Papa n Aidan doakan Aiman sentiasa sihat, panjang umur, murah rezeki dan jadi anak yang soleh.. mama nak aiman tahu yang kami dan ramai lagi family n kawan2 aiman sayang pada aiman.. kami nak aiman tahu yang kami harap dan doa aiman jadi anak yang baik..

we <3 you so much.. muah!


11 ulasan:

Nurzairul Isma berkata...

happy birthday aiman... moga sentiasa jadi anak yang baik...

ishahannah berkata...

happy bday aiman..dh makin muka abg haris dh kak mast..hehe

si izan berkata...

da makin rupa papa.aiman ye..? hehe tp mata ni plak duk tgk rupe mama.aiman je lagi...

aiman,
moga aiman mbeso jd hamba Allah yg taat, anak soleh utk papa&mama dan besfren aidan..

yanhamid berkata...

happy birthday to aiman from pahcu & tokcu..semoga menjadi anak yang soleh & taat pada mama/papa, all the best in everything you do

アヌム ちゃん berkata...

hepi besdey aiman kun :)

mast@work berkata...

isma,

tq.. amin.. moga2

lin,

tq.. a ah kan? makin muka abg harris

izan,

campur2? haha.. tq izan.. moga aiman jadi anak yang baik

wancu,

tq pahcu.. amin.. moga jadi anak soleh

anum,

tq.. :)

yatie chomeyl berkata...

epi bestday Aiman, dpt hadiah ape on ur birthday?

Xietaqieuallah (Ummi Aaron Houdd) berkata...

Happy birthday!
p/s: dah macam anak jepon dah muke. Hehehe

Oyis berkata...

happy 4th bday aiman. sokong kata kawan2 lain, nmpk kejepunan gitu anak teruna sulung mas ni hehe

mama glam berkata...

Happy b'day aiman sayang!

mast@work berkata...

yatie,

tq.. haa.. hadiah dalam entry baru.. haha

xiet,

tq.. ramai cakap camtu.. sbb rambut kut.. haha

oyis,

tq dear..

aweng,

tq aunty