Rabu, 14 September 2011

Esok!

Esok d-day.. Masih belum kemas beg, belum beli tiket train utk esok, belum siap masak utk tinggal pd papa.. Huhuhu..

Dahle pagi ni juga nak kena jumpa sensei.. Ya ampun.. Kelam kabut.. Esok flight pkl 10am.. Nak kuar dr rumah pukul 6am. Tu pun satu cerita.. Camne la aiman nnt, camne la aidan esok.. Behave ke? Can i handle him alone and board flight? Camne kat HK tu nanti? (transit) -- ni la nama dia manja sangat.. Selalu ada papa meneman.. Skrg apa macam? Kena buat sendiri..

Ok, rasa lebih gelabah dari biasa.. Haha.. Kang ada yg tak tido malam ni.. 10jam perjalanan esok will be a challenge for me.. Ya Allah.. Minta dipermudahkan.. Jangan pulak nnt ada yg nangis kat tepi airport.. Miahahahaha

Ok, till then, mak nak kena buat banyak kerja harini (supermom mode ON!!)


- Ipong yang berjasa untuk entri ini

5 ulasan:

アヌム ちゃん berkata...

wahh semoga selamat dah dipermudahkan semuanya esok..bestnye perasaan nk nek flight balik mesiaaa.heee

yatie chomeyl berkata...

yatie dulu fikir gitu gak masa kena travel fukuoka-Kl sorang2 dgn SN. Alhamdulillah, Allah permudahkan segalanya. lagipon ramai org yg sudi tolong nanti kat airport sbb kesian tgk terkial2 dukung anak, tolak stroller dan tolak troli. so,akak jgn risau sgt..x yah nangis ok ehehehe

Eby Safiah berkata...

Moga dipermudahkan perjalanan Mast dan moga Aidan behave dan moga Aiman juga akan faham. Takut-takut mama dgn Aidan ok jer...papa dengan aiman yang tak tidur malam.

mama maman berkata...

Bestnyer nak blk malaysia.. sure u can.. just do it ok.. gud luck.

mast@work berkata...

anum,

tq.. harap2 ok le esok

yatie,

debor benornya.. dahle menggagau nak mencari satu hal.. hehe.. harap2 ok.. kena keluar awal pun supaya x kelam kabut

eby,

tu lg satu hal.. takut aiman nangis.. huhu

mama maman,

tq.. amin.. insyaAllah