Selasa, 22 April 2008

aiman progress


good news! pagi tadi nampak aiman dah start duduk sendiri.. huhu!! tp aiman tunjuk kat papa dulu, pastu baru mama nampak.. hehehe.. anak mama dah besar la.. terer betul! yeay!

2 ulasan:

aishah zaharin berkata...

mas, since mas kata aiman still lapa susu - that shows dia tak kenyang makan. perhaps, what u can do ( inderstand masa too tight sometimes to feed the babies) bagi aiman makan baby's biscuit masa petang2 since aiman dah teething kan? kalau brand rusk tu, kena ayaq liuq dia jadi cair - good for feeding him up. tapi kalau nak kasik dia garuk2 gusi, then u have to buy something yang lagik keras - try ada satu brand kat carrefour - organic teething biscuit vanilla flavour.. (mahal sket - but very2 the very keras.. kalau adib makan dia macam ter'layan' sengsorang dalam walker). satu lagik, masukkan 1 scoop of rice cereal (macam brand nutrakids dumex tuh.) untuk substitute 1 scoop of milk powder masa kasi susu. kenyang la aiman nanti.

give a shot! mmuah!

mastura azmi berkata...

okey noted kak aishah!! thanks for the tips.. lepas ni boleh try.. huhu.. semalam kesian tgk dia telan air liur tgk mama dia makan tomyam.. kejam betul!! ngeh ngeh