Rabu, 11 Julai 2012

to sunglass or not

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


korang perasan tak kadang2 ada orang dia lagi lawa pakai sunglass dari tak pakai sunglass? contoh jon bon jovi.. pelik rasa tengok muka dia x pakai sunglass.. n sting (the police).. pastu atsushi (exile) - aku ni benarnya tgh in love dgn atsushi.. muka ganas habis tak pernah buka sunglass dia hatta dalam dewan gelap sekalipun (ape tah yang dia nampak tak tau le hahaha) tapi suara alamaaakkk cair mak.. dah le nyanyi lagu jiwang2 aiyoh! lemah betul aku ni tau dengan pesen2 gini, bad boys type.. tp takpe, i like my next door boy much la hahahahahha.. ampun pa ampunnnnn



pasni leh karok lagu ni.. ehehehehe 



suara mamat ni kan.. ish la ish hahaha

Untitled
Nah, ni couple kegemaran blog ni dengan sunglass..

dah habis merepek.. nak samb kerja.. 


6 ulasan:

ierah_myra berkata...

kak mas...lepas kak mas pos lagu ni kt fb sy terus addicted......huwargghh....xhensem tp kakoi...

mast@work berkata...

iera,

haha kan kan kan? pasni leh karok la kita dua orang hahaha

@nannoor berkata...

aku antara yg tergolong yang "look good in shades".. haha matiklahhhh statement mintak lempang. *pannggggggg*

LOL

ak yuyunz berkata...

hahaha nannoor.. sabo je lah.. sama la saya jugak * look good in shades*!! =))

mast@work berkata...

Nannoor, haha.. pangggg hahahha.. ok la tu.. boleh pakai selalu :P

mast@work berkata...

yuyunz,

hehe.. tak semua orang tau look good in shades :P kira specialty la ni