Isnin, 9 Julai 2012

The end is getting closer

* السلام عليکم *

 こんにちは q(^_~)p

Lama dah tak update. Nak kata sibuk tu hmm.. sibuk ada, buat2 sibuk pun ada. Dah julai.. maka kalau ikut perkiraan sebenar, genap2 setahun sebelum dateline full thesis. Ada hari rasa macam ya Allah, apa yang aku dok buat ni? macam tak cukup, macam tak sempat nak siap.. macam2 la..

Tengah bulan lepas memang ultimatum la.. dengan sensei tegur dalam seminar, rasa macam kena penampar (literally) seminggu rasa melayang.. buat apa macam tak kena, study itu tak kena, study ini tak kena. sedangkan tahu ada banyak kerja menanti..

so last week mama start azam baru.. plan baru.. plan yang mesti diusahakan. Mama go back to basic. mesti cover semua dan mesti faham dengan detail.

Petang ni meeting dgn co-sv.. it's time to confess.. tabulate my plan. dan berdoa banyak2 semoga dia kata ok, and willing to help me..

Mastura, doa banyak2 ye :)

4 ulasan:

ADEEYA berkata...

Goodluck! :)

Oyis berkata...

kita pon nak confess ni: rindu dgn post mast sebenarnya, lama x nmpk mast bersiaran. hope your plan goes well!

mast@work berkata...

adeeya,

tq

mast@work berkata...

oyis,

auuuwww hehehehe.. tq.. insyaAllah.. mas doakan oyis success juga