Khamis, 24 Mei 2012

syyhhh

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

oh my! rasanya ini la paling lama mama tinggalkan blog.. almost a month yo!

so apa mama buat between this month? banyak benda.. including finishing 3 books! yes, you heard me right.. ni semua penangan Christian Grey.. aaaa.. melayang2 lagi..

semua BEST!

owh please don't tell me you guys haven't heard about the book? oh by the way, let me warn you.. this book is not suitable for young girls, adolescent, even better if you are not married yet better not read the book.. kang jgn salahkan mama ok hahahahaha

this book is about a relationship between a 21-year old girl with a mysterious billionaire with a very dark past and dark secret.. what secret? read it yourself. tak boleh spoil.. as for mama, i'm glad to read this book with my lovely friends (we set up a book club) and currently we are still discussing who should play Mr Grey himself ..

either..

Ian Somerhalder
meleleh ayaq lioq (tadah ngan baldi)



or Chris Hemsworth

hyperventilate.. hnnss hnns hnns


or Matt Bomer (tapi dia gay.. huwaaaaaaaa)
aaaaaa


berbelah bagi kami dok gaduh2 dalam club hahahaha


as for Anastasia Steele, we unanimously chose..

Ms Leighton Meester -- case close.. don't argue with us.. it's been few weeks ok kami dok cari watak sesuai..
sesuai banget!


ok, now continue dreaming hahahaha

till then, LATERS, BABY

10 ulasan:

lia berkata...

kak.... dari blog sy, nmpk gmbr plng ats tu mcm gmbr scan baby... ingat aiman nak dapat adik lagi ha3

dzuchan berkata...

ni lagi rasa nak baca ni hehe..
Pn Mas, kat japan imported books murah ke, sbb kat sini mahal la, da la biasanye diorg pakai kertas kuning yang busuk tu..huhuu

_mmm_ berkata...

igt aidan nk dpt adik...

mast@work berkata...

lia, nana

amboi kemain speku.. hahaha belum lagi la..

dzuliza,

saya pakai kindle sbb sini memang jarang sangat nak dpt jumpa buku english

Ayu Ikhwani berkata...

Ahahah.. bace comment yg first akak nak gelak sbb akak pun terpk camtu gak memule tuh heheh.. =p

Nways.. akak tak penah dgr pun pasal buku ni.. tp mcm bes je..

Oyis berkata...

kita pon ingat shhh!! dah pregnant. psl buku tu, walau mast dah warning, nak ckp jgk, 'x pernah baca lg'. maybe kena start baca kot one day. tp tu la, kalo baca kang, mula la nak collect semua, pastu kang x jd keja :P

elle V berkata...

Aku suke closing Ko. Laters baby! Aku dah lama habis baca, tapi malu nak habaq.. Hehehe. Skang aku dok paksa lakiku baca.. Bnyk tips woo!

mast@work berkata...

kak ayu,

hahaha.. jangan la, kasi chance habis belajar dulu.. jiwa tenang baru leh beranak lagi hahaha.. jengjengjeng, buku ni best.. asal fan fiction twilight.. tp even better yo!

oyis,

hahaha sorg lagi.. eh buku ni best oo.. memang tak leh letak.. masa mas baca haritu mujur kerja dah siap 1 stage.. tu yg selamba start baca tu

elle,

hahahha.. awat nak malu.. aku ok ja.. lagipun ada kawan sama2 baca baru best leh diskusi secara ilmiah hahahahahhaa

Cah Ayu berkata...

weh mas!! heeeeeeeeeeeeeeee.. aku ni Ayu SMPW :D ko kat Jepun lagi ternyata! Aku dalam method meng-google pasal Jepun dan came across sini :P almaklum, tahun depan nak gi sana... boleh la riki2 :D

mast@work berkata...

ayu,

nak mai sini? mai2.. haha ada kawan aku :)